ART
WORK
THINK
TANK
TELEFON: +36-30-872-5077
Google

Weboldal Felújítás - Weboldal Átalakítás

Újraalkotás
Újraalkotás

A céges bemutatkozó weboldal az internet fejlődésével az évek során elavulhat

..és már nem reprezentálja megfelelően a vállalkozás megjelenését és nívóját.
A weboldal felújításával, a megjelenés és a tartalom újraalkotásával megint lendületbe hozzuk vállalkozásodat az interneten. Megőrizzük a weboldal értékeit, csak a meghatározott és szükséges műveleteket végezzük el rajta.

A modernizációt követően könnyen kezelhető és hatékony weboldal-ad lesz, amely megfelel majd a kor követelményeinek.

A régi weboldal-ról érdemes lehet megtartani a hasznosítható szöveget és a jó minőségű képeket. Az olyan grafikai elemeket érdemes még megőrizni amelyek relevánsak a vállalkozás szempontjából mint a logó, betűtípusok és a színek.

A felújított weboldalnak a kapcsolatfelvételre kell ösztönöznie a látogatókat, ezért egyszerűen kezelhető, funkcionális kapcsolati és üzenetküldési lehetőségeket építünk be.
A közösségi média ma már megkerülhetetlen, olyan weboldalra van szükség amely megfelel a kor követelményeinek, könnyen hozzákapcsolható a közösségi hálózatokhoz. A weboldal tartalmát megoszthatóvá kell tenni, amely funkció elősegíti a látogatói forgalom növekedését a közösségi média irányából is.

Az új weboldalnak a tartalomra jellemző és keresőbarát URL címeket kell használnia. Olyan adminisztrációs felülettel kell rendelkeznie amely lehetővé teszi, hogy a weboldal tartalmát egyszerűen, szakértelem nélkül is módosítani lehessen és amely támogatja az új bejegyzések és lapok egyszerű létrehozását.

Egy elavult weboldal már nem képes teljes mértékig kiszolgálni a modern kor által támasztott elvárásokat, ezért a látogatói forgalmat és a vállalkozás bevételét is csökkentheti.

Ha egy üzletnek fontos a megfelelő internetes jelenlét és fontos a marketing, vagyis a weboldalból él meg, akkor feltétlenül optimalizálni kell és végre kell hajtani az elavult weboldal megújítását. Az idő mindig a vállalkozások ellen dolgozik, az internetes technológia állandó és gyors fejlődésben van amire a cégeknek a megfelelő lépések végrehajtásával kell válaszolniuk.

Az utóbbi években sok minden megváltozott az internetes technológiában és a weboldal készítés területén.

galaxy Clouds Clouds Clouds Clouds
A képzelet minden,
pillanatkép az élet eljövendő eseményeibe.
- Albert Einstein

Felmérjük a régi weboldal tartalmát és implementációs kódjait, amit lehet megőrzünk és újrafelhasználunk a felújítás során.

Újratervezzük, feljavítjuk a régi weboldalt, az értékes és fő funkciókat átemeljük, megtartjuk és a modern kor követelményei szerint újítjuk meg.

Ha a modern világban nem vagy képes a megfelelő képet kommunikálni a vállalkozásodról, akkor hogyan várhatod el az üzleti sikert és növekedést?

dot-map

Az értékes idődet ne a weboldal kezelésével és piszkálgatásával töltsd, foglalkozz helyette inkább az értékes ügyfeleiddel.

Az általunk készített és felújított weboldalak modulárisak, ezért bármikor és könnyen bővíthetőek.

Ha a kor előrehaladtával módosítani szeretnél a megjelenésen és a működésen, biztosan megoldható lesz.

A mai időkben egy vállalkozás nem engedheti meg, hogy elavult, alacsony forgalmú weboldal-lal rendelkezzen.
A webes felületnek biztosítania kell a cég arculat elemeinek hatékony megjelenítését és hatásos, csalogató kommunikációs felületet kell nyújtania a látogatók számára.

Ha ránk bízod meglévő weboldalad felújítását lépj kapcsolatba velünk és mi készséggel állunk rendelkezésedre.

media services

Egyedi igények szerint vállaljuk weboldalak átalakítását, felújítását, akár a tartalom, vagy a grafikai felület egy részének, vagy egészének megtartásával is.

A weboldal-akat korszerű megjelenéssel és funkciókkal látjuk el.

tech-circle

Ha a weboldal lassú, a böngészők és az internet fejlődése elavulttá tette a régi weboldalt.

Ha a korábban választott megoldások elégtelennek bizonyultak.

Ha a keresett információk a lapon nehezen elérhetőek, nem átlátható az elrendezés, esetleg hibás a tartalmi megjelenítés.

Vedd fel velünk a kapcsolatot és együtt megoldjuk a kényelmetlen hiányosságokat.

Festményeimet megálmodom,
majd álmaimat megfestem.

- Vincent Van Gogh

Az internet technológiában nagyon gyors a fejlődés, hihetetlen sebességgel fejlődnek a leíró program nyelvek és szabványok. Az a weboldal amelyik pár évvel ezelőtt készült, napjainkra valószínűleg már elavult, a kor alkalmazott szabványain kívül esik. Ez akadályozza az azóta frissült böngésző-programokban való használhatóságot, a különféle eszközökön történő megjelenítést és a keresőkben való jelenlétet.

Nem csak a friss szöveges tartalom van jótékony hatással az internetes kereső programok értékeléseire, a weboldalt megvalósító kódnak is lépést kell tartania a fejlődéssel.

Amelyik weboldal nem halad a fejlődéssel és elavult leírókódokat használ, azt a Google hátrább sorolja a találati rangsorban.

A felújítás során a weboldal html, css kódjait is modernizáljuk, a legfrissebb szabványok szerint készítjük el a programkódokat.

Megfelelően, a megnövekedett felhasználói igények szerint dolgozunk, amik egyben új lehetőségeket is jelentenek a weboldalak üzemeltetőinek.

Keresőoptimalizálás!


A weboldal egyik legfontosabb része a szöveges tartalom.

A látogatókat ügyfelekké alakítja át és a keresőoptimalizálás-ban is fontos szerepet játszik.
Fontos, hogy a szöveges tartalomban milyen kifejezéseket, kulcsszavakat használunk, lényeges a tartalom átláthatósága és elrendezése.

A keresőoptimalizálás minden weboldal számára nagyon fontos eszköz.
Az emberek ma már nem könyvtárakba járnak, hanem az interneten keresnek a Google segítségével. A Google használatával jutnak el egy egy weboldalra, ezért ha alacsony a weboldal látogatottsága annak az egyik leggyakoribb oka, hogy nem jó helyeken szerepel a keresési találatok között. Előfordulhat, hogy a Google-ban a cég nevére keresve sem található már a weboldal.

Ne Maradj Le Modernizáld
a Weboldalad

A keresőoptimalizálás következtében a weboldal kódjában és a szöveges tartalomban is módosításokat kell végrehajtani, de ez nem jelenti a weboldal teljes egészének az újratervezését.

A keresőoptimalizálás szempontjából hatékony szerkezetű és szöveges tartalmú weboldal jobb pozíciókat képes biztosítani a keresőkben, ezáltal növeli a látogatottsági forgalmat, ami hatékonyabb és hasznosabb média felületet jelent a cégek számára.

Ha szeretnéd, hogy weboldal-ad információsan hatékony és keresőbarát legyen, mi szívesen állunk a rendelkezésedre.

Új funkciók és hatékony kialakítás.

Modern, egyedi és pszicho-vizuálisan is optimalizált megjelenés.
Moduláris struktúra használata a további bővítés és fejlesztés megkönnyítése érdekében.

Tetszőleges kialakítás. Optimalizált (reszponzív) mobilbarát megjelenés.
Egyszerű kezelhetőség és mindenki számára érthető működés, ezek a hatékony weboldalak ismérve napjainkban.

Vizuális Megjelenítés

  • i

  • i

  • i

  • i

A vállalkozások nagy részének már van weboldala, azonban tartalmilag és megjelenésében már elavult, a korábban választott megoldások már nem kielégítőek. Ha az elavult weboldalak navigációs és információs felülete nem átlátható, áttervezésre van szükség.

A grafikai megjelenés az egyik legfontosabb része egy weboldal-nak, ez az első dolog amit a látogatóid észrevesznek. A legtöbb látogató miközben az interneten keres ide oda csapódik az oldalak között és csak átlagban pár másodpercet tölt el egy egy weboldalon. Ezért létfontosságú, hogy meg tudjuk fogni és maradásra tudjuk bírni a látogatót a vonzó grafikai megjelenéssel, és a csalogató tartalommal.

Amennyiben úgy érzed, hogy a weboldal-ad megjelenése már elavult, mi vállaljuk a felújítást. A régi tartalmat megőrizzük, de a megjelenést felújítjuk.

Mobil-barát weboldal.Egy pár éve készült weboldal annyira elmaradott lehet grafikailag, hogy telefonon gyakorlatilag nem működik. A felújítással a weboldal mobilbarát felületet kap, minden eszközön és képernyőn arra illeszkedő megjelenéssel. A menürendszer is jól kezelhető és könnyen átlátható lesz.

Tartalom kezelő rendszer CMS.

A mai időkben elvárható, hogy a weboldal önállóan módosítható tartalommal rendelkezzen. Amelynek megvalósítása egy könnyen használható, a weboldalhoz kapcsolódó webes adminisztrációs felülettel, a tartalomkezelő rendszer segítségével történik.
Ezáltal bármikor, bármit módosítani tudsz a weboldaladon, kiegészítheted akármilyen bejegyzéssel és lappal.

A statikus weboldalt nem lehet frissíteni, ilyen esetben nagy gondot okoz a tartalom módosítása. A megjelenést ugyan célszerű lehet megtartani, viszont a weboldalt érdemes lehet továbbfejleszteni és átültetni egy tartalomkezelő rendszerre.

A tartalomkezelő rendszer segítségével a weboldal tartalmát egyszerűen, saját magad tudod módosítani, mint egy word dokumentumot, csupán alapvető szövegszerkesztési ismeretekre van hozzá szükség.

Ha a weboldalad statikus rendszerű, de elégedett vagy a megjelenésével és a tartalmával, viszont a tartalom frissíthetőségét, a weboldal karbantarthatóságát szeretnéd könnyebbé és gyorsabbá tenni, tudunk neked ebben segíteni.

Egyszerűen kezelhető tartalomkezelő rendszert teszünk a weboldal mögé.
Az átalakítás után a weboldal tartalmát nagyon egyszerűen egy arra alkalmas webes adminisztrációs felületen keresztül tudod majd módosítani, átszerkeszteni. Új oldalakkal, bejegyzésekkel és funkciókkal bővíteni.

tech-circle
tech-circle

Google Analytics

Nagyon sok weboldalnak nem mérhető a látogatottsági statisztikája.
Regisztráljuk a weboldalt a legnépszerűbb látogató követő és statisztikai rendszerben
a Google Analytics-ben is.
Ezzel a rendszerrel megismerheted látogatóid szokásait és viselkedését. Mit, mikor, mennyi ideig látogatott, honnan jött, mire keresett rá amikor megtalálta a weboldalt. Milyen böngészőt és eszközt használt, még az eszköz képfelbontását is feljegyzi.

Információt ad a weboldal üzemeltetőjének. Az információ az egyik legfontosabb eszköz, ha egy vállalkozás a fejlődés útját akarja járni.

A A A
CHAT  ÜGYFÉLSZOLGÁLAT